21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Başkandan çocuklara ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kurban Bayramı’nda Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Yurdu, YAKODER Huzur Köşkü ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek, onlarla bayramlaştı ve sohbet etti.

Yaptığı ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “Bayramlar küskünlerin barıştığı, uzak kalanların yakınlaştığı önemli ve nadide günlerdir. Bu günlerde hatırlanmak, hatırlamak, ziyaretler yapmanın ayrı bir güzelliği, önemi vardır. Kepez Belediyesi olarak her zaman Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan yavrularımızı, YAKODER’de kalan anne ve babalarımızı, bu vatan uğruna şehit düşen evlatlarımızın ailelerini, gazilerimizi her zaman anımsamakta ve ziyaretler yapmaktayız. Bunları unutmadığımızı bir kez daha belirtmek ve Mübarek Kurban Bayramlarını kutlamak üzere ziyaret ettik. Onlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledik. Gönüllerini aldık. Onlar için hazırladığımız hediyelerimizi kendilerine sunduk. Amacımız ve dileğimiz; yaptığımız çalışmalarımızla, yaptığımız ziyaretlerimizle onların mutlu olmalarını sağlamak, sevindirmek ve hayır dualarını almış olmaktır” dedi.

Başkan Öner’in gerçekleştirdiği ziyaret ve bayram kutlamalarına eşi Mümine Öner’de katılarak, çocuk, yaşlı ve şehit ailelerine hediyeler sundu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 16:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?