21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Belediye Başkanı'ndan futbolculara altın

Antalya'nın Manavgat İlçesi Belediye Başkanı Zeynel Şenol, 3. Lige yükselme Grubu maçları öncesinde Manavgat Belediyesporlu futbolculara altın madalya armağan etti.

Manavgat Belediyesporlu futbolcular, 26-30 Nisan tarihleri arasında Isparta'da oynayacakları yükselme grubu maçları öncesinde moral kazandı. Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, futbolculara Antalya Amatör Lig şampiyonluklarından dolayı birer altın madalya armağan etti. Manavgat Belediyesporlu futbolcu ve yöneticiler ise Başkan Şenol'a, takım forması ile futbolcuların imzaladığı topu ve şampiyonluk kupasını verdiler. Manavgat Belediyespor'u makam odasında kabul eden Belediye Başkanı Zeynel Şenol, takımın Antalya Süper Amatör Lig şampiyonluğunu kazanmasının kendilerini ve Manavgatlıları çok mutlu ettiğini belirterek, "Yükselme grubu maçlarını da kazanarak, 3. Lig özlemimize son vereceklerine yürekten inanıyorum. Manavgatlılardan da takımlarına destek olmalarını istiyorum" dedi.

Manavgat Belediyesi'nde düzenlenen madalya törenine Manavgat Belediyespor Başkanı Hüseyin Öz'ün yanı sıra Kulüp Basın Sözcüsü Güngör Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özaslan ve Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal da katıldı. Başkanlar, Belediyesporlu futbolculara altın madalyalarını taktılar.

Törende takımın durumu ve rakipler ile ilgili bilgi veren Manavgat Belediyespor Teknik Direktörü Sait Taş, kendilerini zorlu maçların beklediğini söyledi. Taş, takımı en iyi şekilde hazırladıklarını ve eksiklerinin olmadığını ifade ederek, "Isparta'daki grupta Denizli'den Konaklı Belediyespor, Aydın'dan Köşk Belediyespor ve Sökespor, Muğla'dan Bodrumspor, Uşak'tan Selvioğluspor, Burdur'dan Oğuzhanspor ve Antalya'dan ise Beykonakspor ile karşılacağız. Bu dakikadan sonra ayrım yok. Karşılaşacağımız tüm rakipleri yenmek ve 3. Lig'e yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 17:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?