21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Belediye başkanından piyano konseri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisini "Yılın İnsanı" seçen öğrencilerin ısrarı üzerine piyanoyla mini bir konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, kendisini "Yılın İnsanı" seçen Akdeniz Koleji öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere teşekkür eden Başkan Türel, "Gençlerden aldığım bu ödül benim için çok değerli" dedi. İlköğretim bölümü öğrencileriyle söyleşide bulunan Başkan Türel, öğrencilerin sorularını da cevapladı. İlkokul öğretmeni olan ve halen kolejde öğretmenlik yapan Emine Kılınç'ı görerek çok sevindiğini söyleyen Türel, öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Öğrencilere, mutlaka kendilerine bir hedef koymalarını öğütleyen Türel, "Çalışıp azmettikten sonra ulaşamayacağınız hedef yoktur. Hayal etmekten korkmayın. Hayallerinize ulaşmak için çok çalışın" diye konuştu.

Altyapı çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine Menderes Türel, bu yıl içinde 300 kilometrelik kanalizasyon yapıldığını, önümüzdeki 3 yıl içinde 800 kilometre daha yaparak sorun olmaktan çıkaracaklarını kaydetti. Antalya tarihinde 5 kilometre yağmur suyu kanalı yapılmışken, son 8 ayda 30 kilometrelik yağmur suyu kanalı oluşturduklarını dile getiren Türel, "Biyolojik arıtmayı tamamladık. Gelecek yıl Lara'ya arıtma tesisi yapacağız. Raylı sistemli ilgili olarak da proje ihalesini imzaladık, 2006'da inşaata başlamayı hedefliyoruz. İlk etap 13 kilometre olacak. Hayvanat bahçesinden otogara gelecek, buradan ikiye ayrılacak. Bir kolu üniversite, Antalyaspor tesisleri ve kent merkezine, diğer kol da Çallı'dan kent merkezine uzanacak" şeklinde konuştu. Öğrencilerle söyleşi sırasında piyano çalması istenen Menderes Türel, isteği geri çevirmeyerek mini bir de konser verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 17:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?