22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Belediye çalışanlarına süpriz ödeme

 Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan işçilere, eğitim-öğretim yılı öncesinde 250 ile 600 YTL arasında ikramiye ve fazla mesai ödemesi yapıldı. Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Çetin Afacan, belediyede çalışan işçilerin alacaklarına yönelik ödemelerin periyotlar halinde yapıldığını ifade etti.

Başkan Vekili Çetin Afacan, "Geçtiğimiz günlerde işçilerimizin fazla mesai ve ikramiye alacaklarına dönük yüklü bir ödeme yapılmıştı. Ancak yaklaşan eğitim-öğretim dönemini göz önüne alarak, olanaklarımızı da zorlayarak personelimize yeni bir ödeme daha yapıldı. 250 milyon ile 600 milyon lira arasında değişen miktarlarda yapılan ödemeyle 2004 yılına ait alacakların tümünü ödeyerek işçimizi rahatlattık. Ödemelerimiz periyodik olarak devam edecek" dedi.

Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Ali İhsan Aksoy da, Muratpaşa Belediyesi'nce okulların açılmasından önce yapılan bu ödemeyle işçilerin rahatladığını söyledi. Aksoy, "Muratpaşa Belediyesi ile ödemeler konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Üyelerimiz, çocuklarının okul öncesi eksikliklerini bu ödemeyle tamamlayacaktır. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 14:48:11
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 13:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?