22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Cami inşaatında çökme: 3 kişi yaralandı

Antalya'nın Nebiler Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda inşaat halindeki bir caminin kubbesi çökerken, olayda 3 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri göçük altında kimsenin bulunmadığını açıkladı.

Antalya'da inşaat halindeki bir caminin kubbesinin çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Nebiler Mahallesi'nde inşaatı 1 aydır devam eden caminin kubbesi akşam saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü.

Çökmenin ardından enkaz altında işçi bulunduğu ihtimali üzerine İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar enkazı açmak için uzun süre uğraştı. Elleri ile kalasları kaldıran görevliler kimseye rastlayamadı. İşçilerden Ali Uçar'ın göçük altında kaldığı şeklinde bilgi alan ailesi, olay yerine gelerek gözyaşı dökerken, Ali Uçar'ı karşılarında görünce hasretle birbirlerine sarıldılar.

Olayda yaralanan işçiler İsmail Vergili (18), Veli Taşkıran ve Ferdi Yılmaz (23) Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
İnşaatta meydana gelen göçük olayı ile ilgili açıklama yapan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, 'Olay sırasında 9 işçi kubbede çalışma halindeymiş. Yaralanan 3 işçi tedavi altına alındı, hayati tehlikeleri bulunmuyor. Yaptığımız çalışmalarda enkaz altında hiçkimsenin bulunmadığını tespit ettik. Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 01:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?