7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Eşini taciz eden şahsı öldürdü

Antalya'da, eşini taciz ettiği iddiasıyla Abdullah Alagül'ü bıçakla öldüren Zafer K., cesedi otomobilin bagajına yerleştirip kaçarken polis tarafından yakalandı.

Antalya'da Zafer K. adlı zanlı, karısını uzun süredir telefonla taciz ettiği gerekçesiyle Abdullah Alagül (35)'ü göğsünden ve boynundan bıçaklayarak öldürdü. Olay, Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan Abdullah Alagül ile Zafer K. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, Zafer K., fayansçılık yapan evli ve iki çocuk babası Abdullah Alagül'ü göğsü ve boynundan bıçakladı. Alagül, bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Cesedi, Alagül'ün otomobilinin bagajına yerleştiren Zafer K.'yı devriye görevi yapan polisler fark etti. Zafer K.'nın elinde ve araçta bulunan kan lekelerinden şüphelenen polisler otomobili incelerken bagajdaki cesedi buldu. Zafer K.'nın çelişkili ifadelerinden kuşkulanan polisler zanlıyı gözaltına aldı. Zafer K.'nın polise verdiği ilk ifadesinde "Abdullah Alagül'ün eşini bir süredir telefonla taciz ettiği gerekçesiyle aralarında tartışma yaşandığını ve çıkan kavgada Alagül'ü öldürdüğünü" söylediği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 11:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?