22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Esnafa yabancı dil kursu

Antalya esnaf ve sanatkarı, 2006 yılı turizm sezonuna hazırlanıyor. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB), üyelerine yönelik başlattığı yabancı dil kursları 13 Şubat günü başlıyor.

AESOB tarafından ilki 2000 yılında açılan yabancı dil kurslarına bu yıl da devam edilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün sorumluluğunda verilecek kurs, 13 Şubat tarihinde başlayacak ve 28 Nisan'da son bulacak. Turizmin başkenti Antalya'da, turizme hizmet eden esnaf ve sanatkarın yabancı dil öğrenmesinin önemine değinen AESOB Başkanı Orhan Tolunay, "Üyelerimiz bu kurslar sayede, turistlerle daha sağlıklı diyalog kurma imkanı bulacaklar. İngilizce, Almanca ve Rusça olmak üzere 3 dilde verilen kurslardan, geçtiğimiz yıl 400 kişi faydalandı. Bu yıl bu rakamın daha fazla olacağına inanıyorum" dedi.

Kursların haftada 2 gün ve 6 saat olarak verileceğini ifade eden Tolunay, "Kurs, İnönü İlköğretim Okulu'nda, pazartesi-çarşamba ve salı-perşembe günleri olmak üzere 2 gurup halinde verilecek. Odalarımız, kurslara katılmak isteyen üye ve yanlarında çalışanların isimlerini 31 Ocak tarihine kadar birliğimize bildirmeleri gerekiyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 15:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?