21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Fuarda Side hayranlığı

10-15 Ocak tarihleri arasında Hollanda'nın Utrecht şehrinde yapılan Vakantiebeurs 2006 Turizm Fuarı'nda Side-Manavgat bölgesi Hollandalılar'ın ilgi odağı oldu.

Side Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (TUDER), Fuara Turizm Bakanlığı içerisindeki destinasyon standının yanı sıra , 50 metrekarelik 2. bir standla katılarak Side-Manavgat Bölgesi'nin ve bölge otellerinin daha etkili bir tanıtımının yapılmasını sağladı.

Bölgeden Side TUDER üyesi birçok otelin işletmecisi ve yöneticisinin katıldığı fuarda, turizmciler Side-Manavgat standında bizzat kendi tesislerinin tanıtımlarını yaptılar ve Hollandalı seyahat acentesi yetkilileriyle görüşmelerde bulunduğu vurgulandı. Standda dağıtılan , bölgeye ve otellere ait broşür, katalog, harita, poster, CD gibi tanıtım malzemeleri ve bir çok promosyon malzemesi ziyaretçilerin yoğun ilgisi nedeniyle tamamen tükendi.

Side-TUDER'in yurtdışı ve yurtiçi tanıtım atağının 2006 yılında da hızlanarak devam edeceğini söyleyen Side TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, Hollandalılar'ın hem Türkiye'ye hem de bölgeye son yıllarda yoğun ilgisinin olduğunu ve bu ilginin sürekli olarak arttığına dikkat çekti. Barut, "Side TUDER olarak tanıtımın önemini ve etkisini çok iyi biliyoruz. Hollanda pazarında ülkemizin ve bölgemizin daha fazla tercih edilmesi için bütün imkanlarımızı kullandık. Önümüzdeki hafta Zürich FESPO Turizm fuarına katılıyoruz. Tanıtım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Side-Manavgat markasının değerini her geçen gün daha da artırmaya kararlıyız ve bu konuda Side-Manavgat turizmcileri olarak gerekenleri yapacağız" dedi.

Side TUDER 2006 yılında Utrecht Fuarı'nın dışında, başta ITB Berlin Turizm Fuarı, FESPO Zurich Turizm Fuarı, Essen Turizm Fuarı, EMITT İstanbul Turizm Fuarı, MITT Moskova Turizm Fuarı, WTM Londra Turizm fuarı olmak üzere 22 fuara katılacak.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 14:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?