21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Gazetecileri azarladılar

Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali Coşkun ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Bayram namazını, tatillerini geçirecekleri Antalya'da kıldılar.

Dün Ramazan Bayramı tatillerini geçirmek için Antalya'ya gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali Coşkun ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu sabah Bayram namazlarını kılmak için Muratpaşa Camii'ne geldi.

Cami girişinde gazetecilere kızarak, "Oğlum ibadete geldik, çekilin önümüzden'' diyen Gönül'ün ardından cami içerisinde görüntüsünün çekildiğini gören Coşkun da oturduğu yerden kalkıp gazetecileri azarladı.

Hocanın, Antalya polisinin son günlerde uygulamaya soktuğu "Komşu Kollama'' sisteminin yer aldığı vaazı dinleyen Bakanlar, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Ali Coşkun daha sonra Nurettin Dinçer (64) isimli yaşlı bir adamın elini öptü. Dinçer'in elini öptükten sonra kendi elini öpmek isteyen bir çocuğa ise elini öptürmedi.

Coşkun, gazetecilerin bayramını kutlamayı da ihmal etmedi. Bayram namazı sonrası Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül gazetecilere gözükmeden camiden ayrıldı. Namaz sonrası Bakan Coşkun, otele ait bir minibüs ile camiden ayrılırken, araç içinde gazetecilerin gönlünü almaya çalıştı. "Şimdi çekin nasılsa namaz bitti. Oğlum başka türlü çektiremiyoruz, bari böyle çektirelim'' diyerek güldü.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 10:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?