21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Genç kız trafik kazasında öldü

Antalya'da meydana gelen trafik kazasının ardından yaralanarak hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ağır olduğu ve yoğum bakım ünitesinde gözetim altında tutulduğu bildirildi. Kaza, sabah saatlerinde Antalya-Burdur Karayolu'nun 17 kilometresinde meydana geldi.

Hakan Sert (29) yönetimindeki 43 AK 498 otomobil, aşırı sürat ve dikkatsizlik sebebiyle takla atarak yol kenarında bulunan kaya parçalarının üstüne düştü. Kaza sonrası otomobilde yolcu olarak bulunan Pınar Sultanoğlu (22) hayatını kaybederken, sürücü Hakan Sert ise yaralandı.

Araçta sıkışan Sert, polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak Atatürk Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'ne götürüldü. Daha sonra yoğum bakım ünitesine sevk edilen otomobil sürücüsü Hakan Sert'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Pınar Sultanoğlu'nun cesedi ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla, otopsi yapılmak üzere Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 00:52:40
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 16:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?