22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Görme Engelliler Derneği'ne ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Fikret Badazlı, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek, burada bulunan yaklaşık 35 çocuğa kıyafet hediye etti. Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'ne yapılan ziyarete, Milletvekili Fikret Badazlı'nın yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Mahir Boztepe ile Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emine Zeynep Akarsu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Onaran katıldı. İlk olarak Dernek Başkanı Şükran Kırıcı'yı ziyaret eden AK Partililer, kurum hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Badazlı'ya derneğin ihtiyaçlarını sıralayan Kırıcı, kendilerine ait yeni bir bina istediklerini kaydetti. Başkan Şükran Kırıcı ile bir süre sohbet eden Fikret Badazlı, daha sonra derslikleri gezerek, miniklere pantolon, elbise ve ayakkabı dağıttı. Badazlı, her zaman devlet olarak engellilere yardım eli uzattıklarını söyledi.

Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'nin minik öğrencileri, AK Partililer'in ilgisine teşekkür etti. Dernekte okuma-yazma derslerine katılan 35 görme engelli çocuk, AK Parti Antalya Milletvekili Fikret Badazlı'nın aldığı yeni kıyafetlerle sevinç yaşadı. Aldığı kıyafetlerle çocukları sevindiren Milletvekili Badazlı, beraberindeki heyetle birlikte dersliklere girerek onları kucakladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 16:07:55
Güncelleme :4 Ekim 2005 Salı 01:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?