21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Grup seks için kaçırdılar

8 arkadaş, otostopçu 2 hayat kadınını silah zoruyla kaçırdı. Kadınlardan biri otomobilden atlayıp kaçarken, diğeri defalarca tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurdu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne gelen 30 yaşındaki S.Ç, kendisi gibi yollarda otostop yaparak fuhuşla hayatını kazanan bir arkadaşıyla birlikte müşteri beklerken, yanlarına yaklaşan bir otomobilden inen kişiler tarafından silah zoruyla kaçırıldığını iddia etti. Arkadaşının yolda hareket halindeki otomobilden atladığını söyleyen S.Ç, "Beni Alanya’daki bir eve götürerek grup sekse zorladılar. Günlerce tecavüz ettiler" dedi. 

KİRALIK OTOMOBİL 

Grup seks sırasında bayıldığı ve sanıkların kendisini yol kenarına bırakarak kaçtığı iddiası üzerine polis, soruşturma başlattı. Olayda kullanılan otomobilin plakasından yola çıkan polis, aracın Alanya’daki bir araç kiralama şirketine kayıtlı olduğunu belirledi. Otomobili kiralayan ve ismi açıklanmayan kişinin ifadesini alan polis, kadını kaçırıp tecavüz eden sanıkların isimlerine ulaştı. 

7'Sİ YAKALANDI 

Polis yaptığı çalışmada, 8 sanıktan 7’sini evlerine düzenlediği baskında yakalarken, birisinin askere gittiğini belirledi. Gözaltına alınan sanıkların Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusu sürüyor. Grup seks fantezisi için kadın kaçırdığı iddia edilen ve isimleri açıklanmayan zanlılar, bugün adliyeye sevk edilecek.








hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 14:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?