21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Güneşi görünce dayanamadılar

Avrupa'nın tamamı ve ülkemizin büyük bölümü Sibirya soğuklarının etkisi altında kalırken, Alanya'da turistler denize girip, sahillerde güneşleniyor.

Alanya'da yazdan kalma günler devam ediyor. Sıcak havaları fırsat bilen Alman turistler, Kleopatra ve Demlataş sahillerine akın etti. Alanya'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren turistler, "Şu anda bizim ülkemiz kar altında. Burada ise denize giriyoruz" dedi.

Alanya'da bu mevsimde denize girebilmenin büyük şans olduğunu dile getiren Alman Roberto Schippel, Alanya'yı çok sevdiğini belirterek, "Burada her şey harika, bu mevsimde denize girebiliyorsunuz. Alanya'da olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Alanya'ya 2 ay için geldim, bundan sonra da sık sık gelmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Almanya Bremen'den tatil için gelen Horst Krueblauch ve eşi de Alanya'da her şeyin harika olduğunu ifade ederek, "Bu mevsimde denize girebiliyoruz, bu inanılmaz bir şey. Burası gerçekten harika bir yer" şeklinde konuştu.

Heinz Froebel ve eşi Elke Froebel de Alanya'nın tatil için oldukça ideal bir yer olduğunu, kendilerini oldukça mutlu hissettiklerini dile getirdi. Froebel ailesi de Alanya'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı. Alman Turist Wolfgang Berger ise Alanya'nın gerek hava şartları, gerekse doğasının mükemmel bulduklarını, gerçekten dinlenmek ve tatil yapmak isteyenlerin mutlaka Alanya'yı görmesi gerektiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 11:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?