21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Gürcü kadını zorla sattılar

Yurt dışından rehberlik yaptırmak amacı ile getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptıran bir şebeke, 5 ay dubleks tipi bir evin bodrum katında işkence gören kadının gittiği müşterisinin yardımı ile Gürcistan Büyükelçiliği'ne ihbarda bulunması sonucu yakalandı.

Yakalanan şahısların, yabancı uyruklu kadınlardan birisinin bakire olduğunu belirterek fuhuş yapmak istemediğini söylemesi üzerine zorla tecavüz ettikleri ve hamile bıraktıkları tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, olay şöyle gelişti: Gürcistan uyruklu Nazire Bulatov isimli kadın, yine yabancı uyruklu başka bir kadın tarafından rehberlik yapmak amacı ile Antalya'ya getirildi. Antalya'da ilk önce 2 bin dolar karşılığında fuhuş yaptıran bir gruba satıldı. Bulatov, fuhuş yapmak istemediğini belirtmesi üzerine başka bir gruba 3 bin dolara satıldı. Burada da bakire olduğunu ve bunun için fuhuş yapamayacağını söyledi. Bunun üzerine fuhuşa zorlayan şahıslar Bulatov'un vücudunda sigara söndürerek işkence yaptılar, daha sonra da tecavüz ederek hamile bıraktılar. Bulatov gönderildiği bir müşterisinin yardımı ile Gürcistan Büyükelçiliği'ne ihbarda bulunarak yardım istedi. Bunun üzerine polis, fuhuş yaptırılan kadınların kaldığı dubleks eve operasyon düzenledi. Gürcistan Büyükelçiliğine başvurarak yardım isteyen Bulatov'un 5 ay boyunca fuhuş amaçlı kullanılan evi bodrum katında alıkonulduğu öğrenildi.

Operasyon sonucunda Davut Kurşun, Orhan Topraktepe, Naci Köroğlu isimli şahıslar yakalandı. Operasyonda fuhuş yaptıkları belirlenen T.T, D.R, E.P, L.V, M.D ve Leyla Köroğlu isimli kadınlar da göz altına alındı.

Leyla Köroğlu'nun Naci Köroğlu ile evli oldukları belirtildi. Yapılan çalışma sonucunda Davut Kurşun'un 16 yıldan beri kadın ticareti yaptığı ve son zamanlarda müşterilere, üzerinde manken Tuba Özay'ın fotoğrafının bulunduğu bir kartvizit bastırarak ulaştığı tespit edildi.

Operasyon sonucu yakalanan şahıslar ve göz altına alınan yabancı uyruklu kadınlar bilgilerine başvurulduktan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Yapılan işlemlerden sonra yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edileceği belirtildi.





.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 10:10:02
Güncelleme :6 Ocak 2006 Cuma 10:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?