22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Havuzda 30 Ağustos kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı için Antalya'da bir otelde düzenlenen etkinlik, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekti. 10 Yıl Marşı eşliğinde havai fişek gösterilerinin yapıldığı gecede, müşteriler üzerlerinde Türk bayrağı desenli tişörtlerle denize girip, kırmızı-beyaz balonlar arasında eğlendi.

Bir gün önce gerçekleştirilen kutlamaların doğum gününe denk geldiği gurbetçi bir ailenin 13 yaşındaki kızı için yapılan pastadaki Türk bayrağı motifleriyse güne farklı bir anlam kattı.

Manavgat Kızılot'taki Majestik Palme Beach Otel'de düzenlenen etkinlik, animatörler eşliğinde amfi tiyatroda söylenen 10. Yıl Marşı'yla başladı. Yerli turistler ellerinde Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı'nı söylerken, yabancı turistler de tempo tuttu. Amfi tiyatrodaki gösterinin ardından su parkına gelen müşteriler, burada üzerlerine giydikleri Türk bayrağı motifli tişörtlerle kaydıraklardan kayıp kırmızı-beyaz balonlarla havuza atladı.

Gecenin finalinde ise Türk bayrağı motifli pastanın kesilmesi vardı. Doğum günü 29 Ağustos olan ve Almanya'da yaşayan Mustafa Çalışkan'ın kızı Aylin Çalışkan, 13. yaşına Türk bayrağı motifli pastasını keserek girdi. Önce "Happy Birthday" şarkısına eşlik eden yerli ve yabancı turistler, pastayı ise yine 10. Yıl Marşı eşliğinde kesti. Havai fişek gösterileriyle desteklenen Türk bayrağı motifli pastanın kesilmesi sırasında yerli ve yabancı turistler ellerinde maytaplarla coşkuya eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 15:55:07
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 15:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?