21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

İlk bayan futbol takımı

Alanya'nın ilk bayan futbol takımı kuruldu. Özel Can Hastanesi'nde çalışan bayan doktor ve hemşireleri her hafta halı sahada futbol maçı yapıyor.

Uçan Melekler ve Oturan Boğalar adını alan 2 ayrı takımın 16 bayan futbolcusu zayıflamak için başladıklarını daha sonra ise severek oynadıklarını söyledi.

Özel Can Hastanesi'nin doktor, hemşire ve bayan çalışanlarından oluşan 8 kişilik 2 bayan takımı Sun Siro Halı Saha Tesisleri'nde haftada 1 gün maç yapıyor. Erkek futbolculara taş çıkartan performanslarıyla herkesi şaşırtan bayanlar, futbol maçları sayesinde hem zayıflıyor hem haftanın stresini atıyor hem de spor yapıyor.

Son 3 haftadır pazartesi akşamları Sun Siro'da bir araya gelen Özel Can Hastanesi doktor, hemşire ve çalışanları, Başhekim Hilmi Ulus'un da hazır bulunduğu maçlarda sahaya ilk çıkanlar bayan takımları oldu. Isınma turları attıktan sonra halı sahada birbirlerine karşı amansız bir mücadeleye başlayan bayanlar, maçtan galip ayrılmak için seyircilerden de bol bol tezahürat istedi

 Hastanede çalışmanın stresli olduğunu belirten bayanlar, "Böylece hem formumuzu koruyoruz. Futbol takımı sayesinde arkadaşlarımızla daha iyi dostluklar kurduk. Bu da işimize yansıdı. Hastanede iş veriminde gözle görülür bir artış oldu. Hem biz hem de hastane yönetimi bu durumdan memnun" dedi.

Bayan futbol takımı elemanların ayrıca hemcinslerine "Futbol sadece erkeğe değil aynı zamanda bizim de işimiz. Stres atmak ve zayıflamak isteyen tüm hemcinslerimizi futbol oynamaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Takımın golcüsü, Hakan Şükür'e meydan okurken, Azerbaycanlı kaleci ise "Rüştü artık yerini bana teslim etsin" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 12:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?