22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kepez hedefini tutturdu

Kepez Belediyespor Basketbol takımı, ilk kez mücadele verdiği 2.Lig’de sezon öncesi yaptığı birinci yarı hedefini tutturdu.

Geçtiğimiz haftayı Ankaragücüspor’un ligden çekilmesi ile 20-0 galip kapatan Kepez Belediyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında oynayacağı Yeşimspor maçını kazanıp, birinci yarıyı galip olarak tamamlamak istiyor.

Takımın, üzerindeki 2.Lig heyecanını attığını ve kendi oyununu sahaya yansıttığını ifade eden Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Erdal Öner, birinci yarıyı hedefledikleri yerde bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Öner, “İkinci lige namağlup olarak çıkan bir takımız. Daha önce 2. Lig tecrübemiz hiç yok. Bu sene 2.Lig’deki hedefimiz birinci yarıyı puan cetvelinin orta sıralarında bitirmek ve tecrübe kazanmaktı. Bugün Kepez Belediyespor 2.Lig’de mücadele eden 15 takım içerisinde 7. sıradadır. Bu bizim hedeflediğimiz başarımızdır.

Kepez Belediyespor olarak gerek basketbol camiasından gerekse Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan olumlu mesajlar alıyoruz. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Yeşimspor maçını da kazanarak, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyoruz.

Antalya’nın tek erkek 2.Lig takımı olan Kepez Belediyespor’u, Antalyalıların, basketbol severlerin katkılarıyla başarılarını arttırmak için maçlarımızı izlemeye, destek vermeye davet ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 16:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?