22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kepez’de sel suları tarihe karıştı

Kepez Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Kepez’de artık sel suları görüntüsü arşivlerde kaldı.

Antalya’da son üç gündür devam eden şiddetli yağışlara rağmen sel baskınları yaşanmadı. Buna bağlı olarak maddi hasar kaybının da olmadığı Kepez bölgesinde yağışların sebep olduğu olumsuz görüntüler tarihe karıştı. Kepez bölgesinde geçen yıllarda yaşanılan sel felaketlerinin bu yıl tekrarlanmaması için çalışmalar yaptıklarını belirten Kepez Belediyesi Başkanı Erdal Öner, çalışmalarının karşılığını vatandaşın teşekkürleri ile aldıklarını söyledi.

Geçen yıl sel felaketi yaşanan bölgeleri ve evlerini su basan vatandaşları ziyaret eden Başkan Öner, vatandaşın teşekkürleri ile karşılandı. Başkan Öner, “Kepez Belediyesi olarak yağmur yağdığı zaman sel felaketleri geçtiğimiz yıllarda alışılmış görüntülerdi. Yağan yağmurlar ile sokaklarımız ve evlerini su basan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gördük.

Bu durumun tekrarlanmaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalıştık. Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde önlemler aldık. Evlerini su basan vatandaşlarımıza destek olduk ve soruna çözüm bulacağımıza söz verdik.

Son üç gündür Antalyamızda yağmurlar devam etmektedir. Fakat Kepez bölgesinde bir tek sel felaketi ile karşılaşılmamıştır. Aldığımız önlemler ve yaptığımız çalışmaların ne derece doğru olduğunu görmek bizleri sevindirmiştir. Bunun yanında vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmekten dolayı da mutluluk duyuyoruz. Kepez’in hak ettiği hizmeti alması için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 10:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?