22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Köfteciyi cinsel organından vurdular

ANTALYA'da seyyar köftecilik yapan 33 yaşındaki H.Ö. sabah saatlerinde cinsel organından vuruldu. Olaydan sonra saldırganlar kaçarken, yaralanan köfteci hastanede tedaviye alındı.

Olay bugün saat 06.30 sıralarında Kuzeyyaka Mahallesi'nin ara sokaklarında meydana geldi. Seyyar köftecilik yapan H.Ö., sabah saatlerinde arabasını sokak içerisine park ederek evine girmek istedi. Bir otomobille köftecinin yanına yaklaşan 3 kişiden biri H.Ö.'yü tabancayla cinsel organından vurdu. Köfteci Ö. kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar kaçtı. Yaralı Ö., cep telefonundan 112 Acil Yardım ekiplerini arayarak yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Ö., tedaviye alındı. Yapılan müdahalede cinsel organının bir kısmına isabet eden kurşunun köftecinin kasıklarına saplandığı belirlendi. Ameliyata alınan H.Ö.'nün kasığındaki kurşun çıkartılırken, yaralı adam 9 saat sonra hastaneden taburcu edildi. Polisler tarafından kucakta taşınan Ö., Cinayet Büro Amirliği'ne götürülerek ifadesi alındı.

Seyyar köfteci H.Ö., “Sokağa aracımı parkedip evime girmek üzereydim. Yanıma yaklaşan bir otomobil içerisinde bulunan 3 kişiden biri bana ateş etti ve kaçtı” dedi.

Polis olayın olduğu yerde inceleme yaptı. Ancak olay yerinde herhangi bir kan izine ya da kovana rastlanmadı. Mahalle sakinlerininde bilgisine başvuran polis kimsenin silah sesi duymadığını belirledi.

Polis H.Ö.'nün başka bir yerde vurulmuş ve oraya getirilmiş olabileceği ve kendini vuran kişileri tanıdığı ihtimali üzerinde duruyor.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 16:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?