22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Köpeklerin katili, sitenin bekçisi çıktı!

Antalya'nın Yeniköy Beldesi'nde yer alan Astur Sitesi'nde, zehirli etle itlaf edilen ‘Biber’ adlı köpeğin sahibi Şuayip Erdoğan, aynı sitede iki köpeğin daha kayıp olduğunu söyledi. Site sakinleri, köpeklere zehirli et veren kişinin sitenin bekçisi Habip Ekin olduğunu iddia etti.

Yeniköy Astur Sitesi'nde oturan 32 yaşındaki Funda Küçükkekovalı, önceki gün sabah saatlerinde site bahçesinde karşılaştıkları manzara karşısında şoke olduklarını, Biber'in ölümüne neden olduğu iddiasıyla site bekçisi Habip Ekin hakkında, Yeniköy Jandarma'ya giderek suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Funda Küçükkekovalı ile 56 yaşındaki annesi Şadiye Küçükkekovalı, sitedeki ‘Çomar’ ile ‘Avcı’ isimli köpeklerin de kaybolduklarını ileri sürdü. Şadiye Küçükkekovalı, site bekçisi Habip Ekin'in bir gün önce elindeki etleri gösterip, “Sakın ellemeyin, köpekler için zehirli et hazırladım'' dediğini iddia etti.

Hayvanları Koruma Derneği'ne de başvuruda bulunduğunu belirten Funda Küçükekovalı, “Sesimi duyuracağım. İnsanlar karşısında hiç bir savunması olmayan köpekleri zehirleyen Habip Ekin ve onu yönlendirenlerle mücadele edeceğim'' dedi. Evinde 4 kedi ve 4 köpek beslediğini belirten Küçükekovalı, “Yarın sabah bahçemde başka kedi ve köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü görmek beni kahreder. Biz ölen köpeğimize ve kaybolanlara üzülürken, yeni ölümler yaşamamak için de mücadele ediyoruz. Çünkü zehirli etlerin nerede olduğunu bilmiyoruz'' diye konuştu.
Hakkında zehirli et verip köpekleri öldürdüğü iddiası bulunan Habip Ekin'in ise hiç kimse ile görüşmek istemediğini söyleyerek, siteden uzaklaştığı belirtildi.

 

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 12:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilekparlayan IP: 88.230.192.xxx Tarih : 4.02.2009 00:36:59

böyle kişilere insan bile denmez yazıklar olsun hic vicdanı sızlamadımı acaba vicdansız .....