22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kumluca'da trafik kazası: 2 yaralı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 180 promil alkollü sürücünün karıştığı kaza sonrası yaralılar, sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kumluca şehir merkezi Halil Çıvgın Caddesi köprübaşı kavşağında, Ahmet Ergün K'nın (45) kullandığı 07 EK 258 plakalı otomobille Davut Vural'ın (42) idaresindeki 07 V 4858 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 07 V 4858 plakalı otomobilde sürücü Davut Vural ve eşi Ayşe Vural (42) yaralandı. Diğer araçta bulunan sürücü Ahmet Ergün K. ve kızları Gülce (21) ile Gamze (15) kazayı yara almadan atlattı.

Çarpışmanın etkisiyle sürücü koltuğuna sıkışan Davut Vural, sıkıştığı yerden vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kazma ve balyoz kullanılarak çıkarılmaya çalışıldı. Daha sonra olay yerine gelen kurtarıcı halatına bağlanan otomobilin kapısının esnetilmesinden sonra araçtan çıkartılabilen yaralı Davut Vural ve eşi Ayşe Vural, Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Durumu ağır olduğu bildirilen sürücü Davut Vural, yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya'ya sevk edildi. Kaza sonrası polis tarafından alkol muayenesi yapılan sürücü Ahmet Ergün K'nın 180 promil alkollü olduğu ve ehliyetine daha önce alkollü araç kullanmaktan el konulduğu belirlendi.

AA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 12:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?