21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kuş gribi önlem aldırıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Denetim Ruhsat Şube Müdürlüğü tarafından, AKM Aspendos Salonu'nda "Okul Kantinlerinde Hijyen" konulu eğitim çalışması düzenlenecek.

Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem Certel ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin konuşmacı olarak katılacağı eğitim çalışmasıyla, okulların yarıyıl tatilinde olmasından faydalanılarak kantinlerdeki hijyen şartlarının sağlanması amaçlanıyor.

Seminerde kantin işletmecileri ve çalışanları, okul müdürlerini ile okul-aile birliği başkanları hijyen, gıda mevzuatı açısından bilgilendirilecek. Katılımcılara, okul kantinlerinin fiziksel şartları, genel gıda hijyeni, hazırlanan ve satışa sunulan gıdalarda dikkat edilmesi gereken kurallar, personel hijyeni ve davranışları konularıyla ruhsatlandırma sürecinde gereken bilgi, belgeler ve işlemler anlatılacak. Eğitim çalışması sonunda "katılım belgesi" verilecek. Tüm veliler, çalışmaya dinleyici olarak katılabilecek. Toplantı 25 Ocak tarihinde saat 09.30'da gerçekleştirilecek.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 11:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?