22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Minibüsçülerin izin sevinci

Antalya'nın turistik beldesi Kadriye'de minibüsçüler il içi yolcu taşıma sevinci yaşıyor. Bu güne kadar yolcu taşıma izin belgeleri bulunmayan turizm beldesindeki minibüsçüler hak ettikleri sevince kavuştu. Antalya Valiliğine, 'İl içi yolcu taşıma güzergah izin belgesi' için müracaat eden Kadriye-Belek Motorlu Taşıt Otobüs Kooperatifi (KBMTOK) yöneticileri, gerekli izni aldıktan sonra büyük sevinç yaşadı.

Güzergah izin belgesi için daha önceden müracatlarını yaptıklarını belirten KBMTOK Başkanı Ethem Özdaş, "İzin belgesi için gerekli evraklarımızı tamamladıktan sonra Aralık ayının 28'inde valilik onaylı izin belgemiz kooperatifimize verildi." dedi.

Özdaş, belgenin verilmesiyle birlikte ortalıkta dolaşan "KBMTOK'un yolcu taşıma izni yok" söylentilerine de son koyulduğunu belirtti. İl içi yolcu taşıma belgesini alan KBMTOK bundan böyle Kadriye-Antalya, Antalya-Kadriye, Kadriye-Serik, Serik- Kadriye ve belde içi taşıma hizmetlerini engelsiz olarak yürütebilecek.

Başkan Öztaş, "İl içi ve belde içi taşıma hizmetlerimiz bundan sonra düzenli bir şekilde sürecek. Ayrıca 15 Mayıs itibariyle Serik'ten Kadriye halk plajına her yarım saatte bir araç kaldırmayı düşünüyoruz." dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 12:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?