21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Muhtarlardan başkana teşekkür

Muratpaşa Belediyesi'nce periyodik olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Değirmenönü Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıya 56 mahallenin muhtar ve azaları, meclis üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

Her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Evcilmen, "Bu dönem, muhtarlarımızla diyaloglarımız çok daha güçlü. Her mahalleye meclis üyelerimiz, birim müdürlerimizle en az bir kez birlikte gittik. Sorunları yerinde belirledik. Bu sistemle sorunlar çok kısa sürede çözümleniyor. Uzun vadeli programlarımızı da mahallelerimizi etaplayarak gerçekleştiriyoruz" dedi.

Devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi de aktaran Başkan Evcilmen, "Asfalt ekiplerimiz şu anda 9 mahallede ASAT tarafından kanalizasyon çalışması yapılan sokakları asfaltlıyor. 2 ay içinde bu çalışmalar bitecek. Park sayımız 198'e ulaştı. 5 mahallenin tüm kaldırımları yapıldı. 16 mahalle programa alındı. Çağlayan'da 5. kapalı pazarımız bitti. 2 mahallede katlı Pazar yapımına başlayacağız. Meydan ve Etiler'de mini stadların yapımı tamamlandı, önümüzdeki haftalarda açılışları yapılacak. Yine, Kızıltoprak Mahallesi'nde bölgenin en büyük kapalı spor salonunun temeli Şubat'ta atılacak. 7 Arıklar Projesi'nin yapımına da başlıyoruz" diye konuştu.

Toplantıda söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, "Özellikle bu dönem hizmet alamayan mahallemiz yok. Yıllardır hizmet alamayan kırsal mahallelerimize hizmet götürüyorsunuz. Yollar, parklar yapılıyor. Belediyemizin imkanlarını hepimiz biliyoruz. Yaptığınız hizmetlerden ve çabalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Nazif Alp, Muratpaşa Belediyesi'nde yaşanan belediye-muhtar işbirliğinin örnek gösterildiğini de ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 16:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?