22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Muratpaşa Belediyesi'nden engelli çocuklara eğlence

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi tarafından, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engellilere yönelik bir eğlence programı düzenlendi.

Sera Otel Disco salonunda düzenlenen eğlenceye, Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma Vakfı Rehabilitasyon Merkezi, Sakatlar Derneği ile Altı Nokta Görmeyenler Derneği üyeleri, aileleri ve eğitmenleri katıldı. Beğenilen parçalar eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlenen engelli çocuklar, mutlu bir gün geçirdi.

Engellilere toplumun her kesiminin sahip çıkması gerektiğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, tüm engellilerin, özellikle çocukluk çağından itibaren eğitilerek topluma yararlı birer insan olabileceğini, bunun için herkese düşen görevler olduğunu söyledi.

Başkan Evcilmen, engellilere seslenerek, "Sizlere yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bizim amacımız, sizlere yaşam becerisi kazandırmaya yönelik çalışmaların içinde yer almak. Bunun yanı sıra, bu eğlence programı gibi etkinliklerle sosyal hayata katılımınızı arttırmak" dedi.

Başkan Süleyman Evcilmen'in eşi Dilek Evcilmen ile birlikte pasta keserek gönüllerince eğlenen engelliler ve aileleri, böyle güzel bir program hazırladıkları için Muratpaşa Belediyesi'ne teşekkür etti. Eğlencede, Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma Vakfı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği "Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara" isimli şarkı duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 00:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?