7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Noel Babalar'ın Afrodit kavgası

Yeni yıla Antalya'nın Alanya ilçesinde sahne alarak girecek olan Banu Alkan, 2007'nin son gününü alışveriş yaparak geçirdi. Gittiği bir alışveriş merkezinde kendisini karşılayan iki Noel Baba "Banu Alkan'ı ilk ben öpeceğim" yarışına girdi. Bir anda birbirine giren Noel Babaları, alışveriş merkezinin güvenlik elemanları güçlükle ayırdı. Olaya müdehale eden Banu Alkan, 'Noel Babalar arasında kırgınlık olmasın' diyerek her iki elini de uzatarak aynı anda öptürdü.

Ünlü oyuncu Banu Alkan, hafta başı geldiği Alanya'da gününün büyük bölümünü alışveriş yaparak geçirdi. Bugün gittiği bir alışveriş merkezinde Banu Alkan'ı 2007 ve 2008 yılını temsil eden 2 Noel Baba karşıladı. Her iki Noel Baba da Banu Alkan'ın elini öpmek için hamle yaptı ancak ilk kimin öpeceğine dair tartışma oldu. Noel Babalar bir anda birbirlerine girince, olaya işmerkezinin güvenlik elamanları müdahale etti. Alkan, her iki Noel Baba da üzülmesin diye iki elini birden uzatıp aynı anda öptürdü.

Noel Babalar el öpmekle de yetinmedi, Alkanı'ın sağ ve sol yanaklarından öptü. Gittiği mağazalardan alışveriş yapmadan çıkmayan Alkan, buradan da uğur getirmesi amacıyla, 750 YTL vererek leopar derisi görünümlü çanta ve ayakkabı seti aldı. Banu Alkan, "Türkiye'de sadece pembe ve leopar desenli giyen ben varım galiba" dedi.

Antalya'da bir çok sanatçının ilgi olmadığı için gece sahne almayacağını belirten Banu Alkan, "Benim ise sahne alacağım otel full dolu. Akdeniz'in incisi benim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 18:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?