8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Olbia Kemer'e renk katacak

Kemer Belediyesinin eski Aqupark alanında bulunan alana yaptırdığı Olbia parkının yapım çalışmaları sürüyor. Başkan Şeker yıkım alanına giderek son çalışmaları yerinde izledi. 

Şeker, Olbia parkının Kemer’e ayrı bir renk katacağını ifade ederken parkın içinde bulunan eski Vakıfbank binasının yıkılması ile Liman Caddesinin deniz ile buluştuğunu söyledi. 

Başkan Şeker, “Olbia parkımızın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Parkımızın yapım çalışmaları içerisinde bulunan Vakıfbank binası yeni binasına taşındıktan sonra bizde eski binanın yıkım işine başladık. Kısa bir süre sonra Kemer’e yakışır gelen konuklarımızın resim çektirebilecekleri bir parkı daha Kamer’e kazandırmış olacağız. Artık Liman caddemizden gelen misafirlerimiz denizi görecekler ve yatları seyredecekler. Asıl önemlisi bu alanı kamuya terk etmiş bulunuyoruz. Artık burası yeşil alan ve park olarak Kemerlilerin malı olmuştur“ dedi. 

Park her yaş için uygun bir park konumunda olacak. Büyükler için Fıtness spor aletleri, modern çocuk oyun gurupları, dereceli bir saat ve Kafeterya’nın yer aldığı parkta sanatsal sergi alanında bulunacak. Ayrıca parkta süs ve gösteri havuzları, dinlenme ve seyir alanları, havuz ve kafeterya da bulunacak. Park çalışmaları tamamlandıktan sonra uygulanacak peyzaj çalışmalarından sonra vatandaşların hizmetine açılacak.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 17:39:44
Güncelleme :10 Mayıs 2007 Perşembe 17:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?