21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Polis 2 gaspçıyı yakaladı

Antalya'da, tartıştıkları taksicinin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp eden ve aracın camlarını kıran 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Olay, Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, taksi şoförlüğü yapan Volkan Savun (21) ile S.Ç. (16) ve Murat Yeşilçimen (20) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

S.Ç. ve Yeşilçimen, tartışmanın ardından yanlarından ayrılan şoför Savun'u taksi durağına kadar takip etti. Burada her 3 genç arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ç. ve Yeşilçimen, bıçak zoruyla Savun'u darp ederek cep telefonunu gasp etti. Bununla da yetinmeyen zanlılar, Savun'un kullandığı taksinin camlarını kırdı. Zanlılar, Antalya Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Zanlıların, cep telefonunu sattıkları belirlendi.

Bu arada Yeşilçimen'in, Manisa'da askerlik yaptığı ve iznini geçirmek üzere Antalya'ya geldiği öğrenildi. Zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 19:01:30
Güncelleme :27 Eylül 2005 Salı 19:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?