21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Ramazan Çarşısı'ndan alışveriş etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ile birlikte 2’nci Ramazan Şenlikleri kapsamındaki Ramazan Çarşısı’nı gezerek, alışveriş yaptı. Türel, orta miradorda kurulan sahnede konser veren ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ı da izledi. Yaklaşık 7 bin kişinin izlediği konserde Gögebakan, Antalyalıları coşturdu. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Eşi ile birlikte stantları tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Türel, sorunlarını dinledi, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Alışveriş de yapan Başkan Türel ve eşi Ebru Türel, bir hediyelik eşya standından oğulları Akant için mini tamtam aldı. 

Çarşıyı baştan aşağı gezen Türel çifti, Antalya Sevgi Engelliler Dayanışma Derneği standında engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Türel, stanttan yine oğlu Akant için oyuncak satın aldı. 

Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, şenlikler kapsamında konser veren ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ı izledi. Yaklaşık 7 bin kişinin izlediği konser büyük coşkuya sahne oldu. Göğebakan ile birlikte halka selamlayan Türel, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 16:50:07
Güncelleme :30 Eylül 2006 Cumartesi 16:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?