21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Seyyar köfte ve kokoreççilere yönelik mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri seyyar köfte ve kokoreççilere yönelik mücadelesini sürdürüyor. Ekiplerin dün gece düzenlediği operasyonda köfte ve kokoreç satan çok sayıda seyyar satıcının aracına el konuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Koruma ve Güvenlik Daire Başkanlığı'na bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri dün gece seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi. Polis ekipleriyle ortaklaşa düzenlenen operasyonda çok sayıda zabıta memuru görev aldı. Kazım Özalp, İsmetpaşa, Şarampol kapalı yol, Güllük, Çallı, Çevre yolu, Gazi Bulvarı, Namık Kemal Bulvarı, Antalya Bulvarı ve Akdeniz Bulvarı üzerinde sağlıksız şartlarda satış yapan seyyar satıcıların araçlarına el kondu. Yaklaşık 4 saat süren operasyon sonucu 20'ye yakın seyyar araç toplandı. Operasyon sırasında seyyar satıcılar zabıta ve polis ekiplerine direndi.

Yaklaşık 25 memurun görev aldığı seyyar satıcı operasyonu olaysız sona erdi. Yetkililer, amaçlarının halkın sağlığını etkileyecek gıdaların satışını engellemek olduğunu belirterek, "Uygunsuz şartlarda satılan yiyecek ve içecekler halk sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle gece yarısı çeşitli semtlerde seyyar araçları üzerinde, köfte ve kokoreç yapan kişilerin satışına asla izin vermeyeceğiz. Halkın da bu tip satış yapan yerlerden yiyecek ve içecek almamalarını istiyoruz. Haksız rekabetin önlenmesi ve izinsiz işgallere izin vermeyeceğiz" dedi. Yetkililer, seyyar satıcı operasyonlarının belirli aralıklarla devam edeceğini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 20:33:12
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 20:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
doğukan şimşek IP: 88.248.15.xxx Tarih : 6.07.2008 00:31:19

adamlara yazıktır ekmek paralarını elinden alıyorsunuz gibi oluyor ve günaha giriyorsunuz ayıptır yazıktır