21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Tarkan Rusları coşturdu

Şarkıcı Tarkan Antalya'nın Kemer İlçesi'nde konser verdi.

Sevgilisi Bilge Öztürk ile birlikte Antalya'ya gelen ve tatilini Beldibi'ndeki 7 yıldızlı bir otelde geçiren ünlü sanatçı Tarkan, Avea sponsorluğunda düzenlenen konserde sahne aldı. Konser öncesinde, kaldığı otelin önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tarkan, Antalya'nın çok sıcak ama güzel olduğunu söyledi. Sevgilisi Bilge Öztürk'le dinlendiklerini ve denize girdiklerini anlatan Tarkan, biraz da güneşten yandıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde bir Bulgar dergisine verdiği röportajda, evliliğe inanmadığını söyleyen Tarkan, yine bu görüşünü savunarak, "Evlilik, insanların boşanmalarına neden olan kurumdur. Ama hayat bu. Belki farklı da olabilir" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kemer'deki ralli alanında hayranlarıyla buluşan Tarkan, çoğunluğunu Rus turistlerin oluşturduğu izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Seyircileri İngilizce konuşarak selamlayan Tarkan, konser sırasında kendisine büyük ilgi gösteren Rus turistlere de Rusça teşekkür etti. Kıvrak dansları ile sevenlerini coşturan ünlü popçu, eski ve yeni albümündeki şarkıları seslendirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 10:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.126.xxx Tarih : 31.07.2006 11:32:33
işte bu kadar tarkan,ım.bizim TÜRKİ,yenin dünya,nın star,ı her dilde müzük yapacağını göstermeli.varmı senin gibi biri daha bu ülkeyi temsil eden senden örnek alsınlar.darısı diger sanatcılara olsun yolunda açık olsun tarkan,ım.saygılarımla ERDAL GEYİKÇİ-KÖÇEK.....!