21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Trafik kazasında can verdiler

Antalya'da, aşırı yağmur sebebiyle yolun kayganlaşması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden Hasan ve Zeynep Güler çiftinin daha 3 günlük evli oldukları öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Zekeriya Erol'un kullandığı 07 CGC 98 plakalı otomobil, havalimanı yolunda yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası otomobil içinde bulunan sürücü Zekeriya Erol, Gürkan Ergüven, Havva Günebakan, Hasan Güler ve eşi Zeynep Güler yaralandı.

Yaralılardan Zekeriya Erol, Gürkan Ergüven, Havva Günebakan ile Hasan Güler Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülürken, durumu ağır olan Zeynep Güler ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Güler (35) ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Zeynep Güler (22) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hasan ve Zeynep Güler'in çiftinin cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Güler çiftinin daha 3 gün önce evlendiğini belirten yakınları, "Birbirlerini çok seviyorlar. Ölüme de birlikte gittikler." dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu düğünleri olan Güler çiftinin düğüne gelen yakınlarını havalimanına götürürken kaza yaptıkları ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 16:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?