21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali eşine teşekkür belgesi

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'in eşi Emine Yüksel'in önderliğinde kurulan, 49 dernek ve vakıf başkanından oluşan Antalya Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği tarafından verilen teşekkür belgelerinin kişiye özgü olmadığını ifade edildi.

Antalya Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği tarafından yapılan açıklamada, "Biz gönüllü kuruluşlar hiçbir siyasi görüş ve davranışlarda bulunmama özenini gösteren ve siyasetler üstü gönüllü kuruluşlarız.

Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Değerli Eşleri Sayın Semra Sezer Hanımfendinin başlatmış olduğu Ulusal Eğitime Destek Kampanyası'nın 3. Kurultayı 16-18 Kasım 2005 tarihleri arasında Antalya'da yapılmıştı. Bu kurultayda 35 dernek ve vakıf başkanından oluşan biz sivil toplum kuruluşları görev alarak 81 ilden gelen öğretmen ve kursiyerlerimizle ilgilenerek bu büyük organizasyonda katkıda bulunmuş gönüllüleriz.

Yapmış olduğumuz bu hizmetleri Sayın Valimiz ve değerli eşlerinin taktirleriyle biz dernek ve vakıf başkanlarına güçbirliğimizin kuruluş günümüzü kutlamak üzere Dedeman otelde 180 kişilik gönüllünün katılımıyla yemek düzenlenmiş ve 35 dernek ve vakıf başkanına tek tek isimleri okunarak Emine Yüksel tarafından teşekkür belgeleri verilmiştir. Bu teşekkür beldesi asla bir kişiye özgü değildir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 13:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?