21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Valiliğe mermi sokarken yakalandı

Antalya Valiliği'ne girerken x- ray cihazının sinyal vermesi üzerine durdurulan 27 yaşındaki Hasan E.'nin cebinde uzun namlulu bir silaha ait 4 mermi bulundu. E ve eşi gözaltına alındı.

Valiliğin kuzey kapısından saat 11.20'de binaya girmek isteyen Hasan E., polisi alarma geçirdi. Adı açıklanmayan eşi ile birlikte binaya girmek isteyen E., kontrol merkezindeki x-ray cihazından geçerken yoğun sinyal üzerine durdurulup üzeri arandı.

Pantolon cebinden uzun namlulu bir silaha ait olduğu belirlenen 4 mermi çıkan Hasan E., görevli polislerin çağırdığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekibi tarafından Valilik binası alt katındaki boş odada sorgulandı. İtalya'dan geldiğini ve avcı olduğunu belirten E., sözkonusu mermileri avlanırken kullandığını, herhangi bir kötü niyetinin olmadığını iddia etti. “Ben terörist değilim, bana terörist muamelesi yapmayın” diyen E., sorgudan sonra yakınlarını arayarak durumu bildirdi.

E., mermileri kullandığı silahın da otomobilinin bagajında olduğunu söyledi. Hasan E. ve eşi, sorgularının devamı için Şarampol Polis Merkezi'ne götürüldü.



Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 15:03:24
Güncelleme :13 Kasım 2006 Pazartesi 15:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?