21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 84. yıldönümü nedeniyle Antalya'da düzenlenen etkinlikler yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.
Önceki gün meydana gelen patlamanın ardından alarma geçen polis, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. 

Antalya'daki etkinlikler sabah Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Antalya Valisi Alaattin Yüksel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Atakan Altıparmak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cihan Bulut, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda askeri erkanın katıldığı törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygını duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Garnizon Komutanı Tuğgeneral Atakan Altıparmak'ın, Anıt şeref defterini imzalamasının ardından etkinliklere Konyaaltı Caddesi'nde devam edildi. 

Polisin yoğun güvenlik önlemleri burada da devam etti. Üst katlı binaların taras katında görev alan keskin nişancılar tören boyunca gözetleme yaptılar. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından geçit töreni yapıldı. Emekli astsubaylardan oluşan Mehteran Takımı verdiği konserle törene katılanları coşturdu. Coşkuya, evlerinin balkonlarından izleyen bazı vatandaşlar da pencerelerden astıkları Türk bayrakları ve alkışlarla eşlik ettiler.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?