22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Caz sanatçısı Erşahin konser verdi

42. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Kent Etkinlikleri'nde, caz sanatçısı İlhan Erşahin konser verdi. Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan sahnede Erşahin'e, basta Alp Ersönmez, davulda Turgut Bekoğlu eşlik etti. Yoğun ilgi gösterilen konserde İlhan Erşahin ve arkadaşlarının performansı beğeni topladı.
New York basını tarafından ''müzik sahnesini ayakta tutan 5 isimden biri'' olarak nitelenen müzisyen/prodüktör İlhan Erşahin, East Village'daki kulübü Nublu ve plak şirketi Nublu Records'daki çalışmalarıyla son dönemde müzik dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

İlhan Erşahin, New York East Village'taki Nublu ile aynı paralelde İstanbul'daki sahnesini de yeni projelere açarken, bunlardan biri oldukça ses getiren ''İstanbul Sessions'' oldu. Erşahin, daha çok doğaçlama ruhuyla müziğini sunarak, konserlerini veriyor.

DİĞER ETKİNLİKLER

Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenecek Kent Etkinlikleri çerçevesinde yarın ve 29 Eylül Perşembe günü, animasyon gösterileri düzenlenecek. Klasik müziğin önemli örneklerini Küba müziğiyle yeniden yorumlayan ''Classic Meet Cuba and Salsa'' adlı albümlerinden örneklerinden sunacak Klazz Brothers&Cuba Percussion ise 30 Eylül Cuma günü saat 19.00'da festival coşkusuna ortak olacak. ''Züğürt Ağa'', ''Kırık Çanaklar'', ''Vesikalı Yarim'',
''Yılanların Öcü'' ve ''Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni'' ise Büyükşehir Belediyesi önünde gösterilecek filmler arasında bulunuyor.

Festival boyunca kente yayılan sinema ve müzik coşkusu, Kepez Belediyesi Habipler Kapalı pazar yerinde de devam ediyor. Buradaki Kent Etkinlikleri'nde yarın, Pınar Koç müzikseverlerle buluşacak. Aynı
yerde, 30 Eylül Cuma günü de animasyon gösterileri sunulacak.

(AA)
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 20:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?