22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Chaplin'in torunu Antalya'da

Yarattığı ''Şarlo'' karakteriyle sinemanın unutulmazları arasında yer alan Charlie Chaplin'in torunu Kiera Chaplin, büyükbabasının en büyük hayranı olduğunu söyledi. Ünlü model ve sinema oyuncusu Kiera Chaplin, ''42. Antalya Altın Portakal Film Festivali'' kapsamında yarın düzenlenecek olan ''Charlie Chaplin Gecesi''nin sunuculuğunu yapmak üzere Antalya'ya geldi.

Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chaplin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de düzenlenen bir film festivalinde Charlie Chaplin adına özel bir gece düzenlenmesinin kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Bu nedenle Türkiye'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Chaplin, ''Büyükbabamın en büyük hayranıyım. Her zaman ilham kaynağım olmuştur. Zaten bu nedenle şu an bulunduğum yerde, kariyerdeyim'' şeklinde konuştu. Chaplin, yarın gece düzenlenecek gecede sunuculuk yapmasıyla  ilgili olarak da, ''Her zaman sunumlarda gerilmişimdir ama eminim çok keyifli olacak'' dedi.

Antalya'ya arkadaşı Bruno Cavallier ile gelen Chaplin, bavullarının bir süre bulunamaması nedeniyle gecikmeli olarak havalimanından ayrıldı.

(AA)
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 20:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?