21
Mayıs
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Sezen'den 'Kardelen' konseri

Antalya Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Sezen Aksu ile Kardelenler Konseri'ne, Antalyalılardan büyük ilgi vardı. Sezen Aksu, Turkcell'in 5 yıldır sürdürdüğü "Kardelenler" projesi için hazırladığı "Kardelen" albümünün tanıtım konserlerine devam ediyor.

Sezen Aksu, konserler dizisinin ilkini Harbiye Açıkhava'da 10 Ağustos'ta gerçekleştirmişti. Şimdiye kadar Bodrum, Çeşme, Altınoluk, Bursa, Marmaris ve Denizli'den sonra Antalya'da 30 Ağustos gecesi binlerce dinleyicinin katılımı ile gerçekleşen "Kardelen" konserleri, 1 Ekim'de Harran'da son bulacak. Konserlerinde, "Kızlarımızı okutalım. Kızlarımız geleceğimizdir" çağrısında bulunan Aksu, yeni albümünden ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile sahne aldığı Antalya'da dinleyicilere coşku dolu anlar yaşattı. Turkcell'in, her yıl ekonomik sorunlardan dolayı eğitimini sürdüremeyen 5 bin kız öğrenciye eğitim desteği sağladığı "Kardelenler" projesi için özel bir çalışmaya imza atan Sezen Aksu'nun albümünde "kardelen" isimli parçanın yanı sıra, iki yeni eseri daha bulunuyor. Sezen Aksu'ya elerindeki kardelen çiçeklerini vererek teşekkür eden, TED İstanbul Koleji Hazırlık sınıfını 1.'likle bitiren Özlem Sarıca ve Ebru Akçay yaptıkları konuşmayla dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Sarıca ve Akçay, Turkcell ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkıları ile Sezen Aksu'nun da ilgisi sayesinde buralara geldiklerini belirtti. Saat 21.30'da başlayan konser, gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 00:39:43
Güncelleme :25 Eylül 2005 Pazar 22:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?