21
Mayıs
2024
Salı
SAĞLIK

İlk yardım sertifikaları aldılar

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilk yardım kursunu, başarıyla bitiren 30 personele sertifikalarını verdi.

Kepez Belediyesi personeli, İlk Yardım Yönetmenliği gereğince ilk yardım eğitimi aldı. Antalya Sağlık İl Müdürlüğü İlk Yardım Merkezince, 30 personele temel ilk yardım konularında eğitim verildi. Eğitim programını başarıyla tamamlayan 30 personel Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Soner Erkaya ve sertifika almaya hak kazanan personel katıldı.

Konuşmasında halka daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Öner, personele yönelik eğitimlere devam edeceklerini söyledi. Zamanında basit ve etkili bir ilk yardımla hastanın ya da yaralının hayatının kurtarılabileceğine dikkat çeken Öner, "Yaşam boyunca insan, ilkyardımı gerektiren durumlarla her zaman karşılaşabilir. Bu nedenle, personele, böyle hassas bir konuda eğitim almasını önemsedik. Bu kursu düzenleyenlere, eğitim veren doktorlara, katılımcılara teşekkür ediyorum. Öğrenmenin sonu yoktur. İnsanoğlu doğumundan ölümüne kadar öğrenir. Daha önce personelimize yönelik kurum içi eğitim programları düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Öner ve Başkan Yardımcıları Soner Erkaya ve Mesut Kocagöz, ilk yardım eğitim programını başarıyla tamamlayan 30 personele sertifikalarını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 13:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?