21
Mayıs
2024
Salı
TURİZM

Oteller hazırlıklarını tamamladı

Antalya'daki turistik tesisler, Ramazan Bayramı'nda Antalya'ya yıldız yağdırıyor. Yerli turist akınının beklendiği Antalya'da oteller, sürpriz programlar hazırlarken, otellerin hazırladığı paket turların fiyatları kişi başı 480 ile 650 YTL arasında değişiyor.

Ramazan Bayramı için Akdeniz Bölgesi'ndeki oteller kolları sıvadı. Yerli turist bereketinin beklendiği Ramazan Bayramı Antalya'da şeker tadında geçecek Antalya'daki oteller, tatilcilere birbirinden ünlü şarkıcıları sunacak.

Turizm sezonunun sona ermesine rağmen yüzde 50'nin üzerinde doluluk yaşanan Antalya'daki turistik tesisler, Ramazan Bayramı'nda da yüzde 80'ini yerlilerin oluşturacağı turist akını bekliyor. Ramazan Bayramı'nda paket programlar hazırlayan 7 ve 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri birbirinden ünlü sanatçıları da programlarına dahil ederek, yerli turisti çekme çabasında.

Şimdiden rezervasyonların başladığı otellerin Ramazan Bayramı'nda yüzde 80 yerli turistle dolması bekleniyor. Üç gün sürecek bayram boyunca özel olarak hazırlanan paket programlar tatilcilerin ilgisini çekmeye başladı. Antalya bölgesine üç günlük Ramazan Bayramı boyunca 500 bin yerli turistin gelmesi bekleniyor. Antalya Kundu, Manavgat, Belek ve Beldibi'ndeki otel ve tatil köylerine, bayramda başta İstanbul, Ankara, Adana ve Bursa olmak üzere büyük kentlerden tatilcilerin akınını bekliyor.

Ramazan Bayramı için Antalya'yı tercih edecek yerli tatilciler, 7 ve 5 yıldızlı bir otelde "her şey dahil" bir tatilin keyfini çıkartacaklar. Gala yemeklerinde sahne alacak ünlü sanatçılar, tatilcilere renkli bir bayram yaşatacaklar. Turistik tesisler, sanatçıların dışında, çeşitli animasyon aktiviteleriyle de tatilcileri için özel programlar oluşturdu.

Ramazan Bayramı'nın birinci, ikinci ve üçüncü günü Antalya Kundu'daki otellerden Kremlin Palace'de Muazzez Ersoy, Serdar Ortaç, Candan Erçetin, Tıtanıc Resort Hotel'de Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Concorde Otel'de Emrah, Gülben Ergen, Kervansaray Otel'de ise Nükhet Duru ve Cenk Eren sahne alacak. Manavgat Silence Beach Resort Otel'de Sibel Can, Mehmet Ali Erbil ve Gülşen sahne alırken, Beldibi Beldesi'nde bulunan Sungate Portroyal Hotel'de İbrahim Tatlıses ve Petek Dinçöz sahne alacak. Belek Beldesi Rixos Primium Hotel'de ise Ahmet Özhan ve Grup Turkuaz bayram süresince sahne alacak.

Otellerde birinci gün ünlü sesler sahne alırken ikinci gün konukların dinlenmesi için galaya ara verilecek. Bayramın üçüncü günü, yine ünlü isimler sahne alacak.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 22:48:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre ataseven IP: 88.231.171.xxx Tarih : 22.02.2007 13:59:56
valaha ben bu yaşıma geldim bu kadar güzel hotel görmedim içi dışı çok güzel hatta dışından bakınca anlaşılıyo