22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Turizm zirvesi sona erdi

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Türkiye-Avrupa Turizm Zirvesi muhteşem bir gala yemeği ile son erdi.

Gala yemeğinde konuşan Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, turistlerin memnun kalmasında emeği geçen tüm garsonlara, resepsiyonistlere ve otelde değişik birimlerde çalışan tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti. Baraner, açılış konuşmasına Türkçe olarak başlarken, İngilizce, Almanca ve İspanyolca dillerinde de konukları bilgilendirdi. Justiniano otelleri Genel Müdürü Tunç Müstecablıoğlu ise 263 ülke arasında milyonlarca otelin arasında seçilmişliğin önemini bildiklerini söyledi.

Holidaycheck şirketi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Jonkwer ise, oluşturdukları sitemde, siteme bağlı otellerin kalan misafirleri ile anketler oluşturduklarını ve bunları değerlendirdikten sonra en iyi otelleri seçtiklerini ifade etti. Dr. Jonkwer, günün düzenlenmesinde emeği geçen Cengiz İnşaat Sahibi ve Sungate Port Royal Otel sahibi Kazım Cengiz ile Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner'e dünya turizmine verdiği destekten dolayı birer plaket verdi.

Holidaycheck'in seçici 15 ülkeden yapmış olduğu anketleri sonunda aralarında Türkiye'den de 99 otel açıklandı. Buna göre Türkiye'den 31 otel, İspanya'dan 24, Mısır'dan 11, Yunanistan'dan 9 , Bulgaristan'dan 2 otel ve diğer ülkelerden bazı oteller ödüle layık görüldü.

99 otel arasında, Türkiye'den şu oteller bulunuyor:
Polama Side Beach, Monachus Otel, Club Grand Aqua, Kaya Belek, Belek Megasaray, Hotel Pasha's Princess, Novum Garden Side, Barbaros Pasha's Becah Club, Gardania Beach, Alara Park, Paradise Side Baeach, Blue Woters Resort, Clup Asteria Belek, Clup Voyage Sorgun,Cornella Deluxe Resort, Delfhin Deluxe Resort, Hane Hotel, Hotel Side Beach, Kemer Resort, Royal Atlantis, Alaiye Resort, Clup Hotel Titan, Clup Cypsophila, Saray Regency, İberotel Sarı Germe, Amara Beach Resort, Royal Wings, Justiniano Becah, İberostar Alantur, Papilon Muna, Hotel Venüs.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 18:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?