22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Türk-Hollanda Dostluk Derneği, bir araya geldi

Türk-Hollanda Dostluk Derneği üyeleri, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir araya geldi. Görüşmede Hollandalılar, Türk erkeklerinin bakışlarından ve hırsızlık olaylarından şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Merkezi Antalya'da olan Türk-Hollanda Dostluk Derneği'nin üyeleri, Alanya'daki Bistro Floyd Restaurant'ta bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen geceye, Alanya'da yaşayan Hollandalılar da katıldı. Toplantıda Hollandalılar, güvenlik konusunda endişelerini dile getirdi. Hollandalı bayanlar ise Türk erkeklerinin bakışlarından rahatsız olduklarını söyledi.

Hollanda'da 5 yıl önce yaşanan deli dana paniğine dikkat çeken Hollandalılar, kuş gribinden tedirginlik duymadıklarını, Alanya'yı çok sevdiklerini ifade ederek, "Bizim ülkemizde de deli dana vardı. Kuş gribinden çok daha tehlikeli. Bu nedenle biz endişe etmiyoruz. Ancak siz Türkler bu konuda çok paniksiniz" dedi.

Derneği 3 yıl önce kurduklarını söyleyen Hollanda Dostluk Derneği Başkanı Atok İlhan ise, kuş gribinin Antalya bölgesi için tehlike arz etmediğini savundu.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 22:45:43
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 22:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?