18
Haziran
2024
Salı
SPOR

Alanyaspor kampa girdi

Alanyaspor yarın kendi sahasında oynayacağı K.Maraşspor, maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Milli Egemenlik Stadyumu'nda yapılan çift kale maçta oyuncuların formda olması ve yüksek tempoda mücadele etmesi teknik heyeti sevindirdi. Alanyaspor antrenmanın ardından Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde kampa girdi.

Alanyaspor'da sakatlığı nedeniyle özel maçlarda görev yapamayan Metin de çift kale maçta yer aldı. Metin ilk yarıda yedek, ikinci yarıda ise as takımda yer aldı. Ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle İzmir'e giden Tayfun ise Alanya'ya döndü. Genç futbolcunun pazar günü Kahramanmaraşspor karşısında görev yapabileceği açıklandı. Takımın son yapılan çalışmasını Futbol Şube Sorumlusu Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Eminoğlu da izledi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Yıldırım Uran, her yönü ile Kahramanmaraşspor maçına hazır olduklarını söyledi. Rakip takımın kontraataklarla gol arayacağını kaydeden Uran, savunmada çok dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekti. Çabuk oynayarak kontraataklarla Kahramanmaraşspor'u mağlup edeceklerine inanan Uran, maç sonunda gülen tarafın Alanyaspor olacağını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 17:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?