2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Alanyaspor'un parası kıymetli

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Çavuşoğlu, kulüp olarak hiç kimseye günü gelmiş borçlarının bulunmadığını söyledi.

"Kulüp olarak 3.5 yıldır futbolculara vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirdik." diyen Çavuşoğlu, kimseye borçlu kalmamak için çalıştıklarını belirtti. Alanyaspor'un çok iyi bir mali disipline sahip olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, istenilen desteği bulamadıklarından yakındı.

Ara transferde bütçelerinin üstüne kesinlikle çıkmayacaklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Alacağımız oyuncularla her yönden uyumlu olmalıyız. Bu nedenle ara transferde acele etmiyoruz. Zaten bir kaç gün sonra fiyatlar düşecektir. Alanyaspor'un parası kıymetlidir. Bütçemizin üstüne çıkamayız." dedi.

Alanyaspor'un yükselme grubunda başarılı olabilmesi için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, yönetim kurulu olarak limitleri ve koşulları zorladıklarının altını çizdi. Turizm, emlak gibi sektörlerde trilyonların döndüğü bir kentin kulübünün yalnız bırakıldığına işaret eden Çavuşoğlu, şahsi menfaatlerin ve kişilerin ön plana çıkmasının son derece düşündürücü olduğunu anlattı.

Alanyaspor'a daha çok destek verilmesini isteyen Çavuşoğlu, "Kimsenin parmağını dahi oynatmaması Alanyaspor adına çok üzücüdür. Toplum ve spor bilinci oluşması için daha ne yapmak lazım onu da bilemiyorum." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?