28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Alanyaspor Maraş'tan çekinmiyor

Alanyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı K.Maraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Turuncu - yeşilli takım, Kahramanmaraşspor'u evine eli boş göndermek istiyor. Yükselme grubunun ilk haftasında sahasında Kahramanmaraşspor'u konuk edecek olan Alanyaspor, maçın hazırlıklarına yaptığı taktik çalışma devam etti.

Dünü dinlenerek geçiren Turuncu - yeşilli takımda hafif sakatlıkları bulunan Metin ve Tayfun'un durumu yarın belli olacak. Alanyaspor yarın sabah yapacağı ter idmanının ardından Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde kampa girecek.

Cezalı olan Serkan ve Furkan ise ligin ikinci haftasındaki Kartalspor maçında takımdaki yerini alacak. Alanyaspor'lu futbolcular pazar günü konuk edecekleri Kahramanmaraşspor'dan çekinmediklerini ifade ettiler. Alanyaspor takım kaptanı Gökhan, maçta yüzü gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Kahramanmaraşspor'dan çekinmediklerini kaydeden Gökhan, "Maçın zorlu geçeceğinin farkındayız. 90 dakika sabırlı olacağız ve iyi mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızı bu zorlu maça bekliyoruz. Onların desteği ile ilk sınavdan yüzümüzün akı ile ayrılacağımıza inanıyorum. Alanyaspor yükselme grubunda da önemli başarılara imza atacak güçte. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Öte yandan Futbol Federasyonu, yükselme grubunun ilk haftasının programını açıkladı. Buna göre tüm maçlar 22 Ocak Pazar günü saat:13.30'da başlayacak. İstanbul'da oynanacak olan Kasımpaşa - Kartalspor maçı ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Maçları yönetecek hakemler ise bugün belli olacak.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 15:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?