18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURİZM

Kaçak tur yapanlara göz yumulmayacak

10 yıldır Kemer’de Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığını başarı ile yürüten ve aynı zamanda Kemer Belediyesi Meclis Üyeliği görevini de sürdüren Mustafa Tıraş odasına bağlı 600 üyesine müjdeli haberi verdi.

Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni binasına taşındı

Mustafa Tıraş, Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde düğün salonunu geçtikten 400 mt. sonra yeni hizmet binasına taşındıklarını ve üyelerine daha iyi hizmet ettiklerini söyledi. Tıraş, “10 yıl başkanlığını yürüttüğüm Odamıza kalıcı bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımızın da uyumlu çalışması ile Keme’de kendisine ait bir binasında hizmet veren bir oda olduk. Üyelerimize artık yeni hizmet binamızda daha iyi hizmet sunacağız.” diye konuştu.

Yağışların başlaması ile hız düşkünlerini uyardı

Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mustafa Tıraş son günlerde yağışların da başlaması ile yaşanan kazalara da değinerek, hız düşkünlerini uyardı. Tıraş, “ Kazaları üzüntü ile öğreniyoruz. Sonrasında şu da olsaydı, bu da olsaydı diye tartışıyoruz. Ancak iş işten geçmiş oluyor. Özellikle hız düşkünü olan arkadaşları buradan uyarmak istiyorum. Çevre ana yollarında hızınız 90 olması gerektiğini, meskûn mahallerde de 40 km. yi geçmemelerini ısrarla ve önemle vurgulamak istiyorum. Altımızdaki bir demir yığını olduğunu unutmadan, her an için yayaların özellikle çocukların yola fırlayacağını düşünerek hareket edelim.”dedi.Tıraş ayrıca şu anda Kemer 2 kavşağında yapılan köprü çalışmaları nedeniyle oluşan, olumsuz trafik karmaşasının ortadan kalkıncaya kadar sürücülerin mümkün olduğunca bu yolu kullanmamalarını istedi.

Kaçak tur yapan araçlarla mücadelemiz devam ediyor

Öte yandan yaz sezonu boyunca kaçak tur yapan özel arabaları da büyüteç altına aldıklarını da belirten Tıraş, “ Yaz boyunca odamız, kaymakamlığımızın da desteği ile vergi dairesi, emniyet ve belediye zabıtamız ile ortaklaşa denetimlerde bulunduk. Çok sayıda araca cezalar kesildi. Buna rağmen bu kaçak vergi levhasız çalışan özel araçlar çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu konuda mücadelemiz devam ediyor. Vergisini veren, bu işi sadece meslek olarak kabul eden gerçek şoför meslektaş arkadaşlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya da sonun kadar devam edeceğiz. “ diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 16:57:19
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 11:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?