28
Mayıs
2024
Salı
TURİZM

Rose Hotelleri merhaba dedi

Kemer’de bulunan Rose Hotels, personeli ile birlikte yeni sezona merhaba dedi.Rose Hotelleri sahibi Kazım Gül ile personelin katıldığı Rose Residance Bahçesinde düzenlenen Barbekü de yeni sezonun iyi geçmesi için dualar okundu.

Yeni sezona merhaba demenin keyfini yaşadıklarını ancak Turizmdeki olumsuzlukların 2006 sezonu için moral bozduğunu hatırlatan Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül yaptığı açıklamasında, “ Avrupa pazarında %30 luk bir düşüş yaşanacak olması umutlarımızı suya düşürmemeli, kanımca iyimser bir sezon bizleri bekliyor. acente bağlantılarımızı iyi yapar isek fiyatlarda ne agrasif ne de ucuzcu olmaz isek bu sezonun beklenilen kadar kötü olmayacağına inanıyorum. biz içbir olumsuzluğa bakmadan tanıtıma tam gaz vermeliyiz.

Farklı gruplar ve farklı pazarlar 2006 da gündemde olacaktır. 2006 da ekmek aslanın midesinde olacak. fakat olumsuzluklar turizmcileri korkutarak kirli rekabete itmemelidir.Early boing bu sene ayal oldu, fakat last minute satışların için içbir zaman geç değil. artı reklamlar ve last minute katologlar 2006 yazında can simitlerimiz olacaktır. Her şeye rağmen bizler çalışmalarımız ile birlikte Türk Turizmine hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 21:49:49
Güncelleme :30 Mart 2006 Perşembe 13:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?