28
Mayıs
2024
Salı
TURİZM

Kemer'de turizm zirvesi

2. Avrupa-Türkiye Turizm Zirvesi 24 Nisan'da Kemer Sungate Port Royal Resort Hotel'de gerçekleştirilecek.

Avrupa Turkiye Turizm İş Konseyi (ETTC) Başkanı Hüseyin Baraner'in açılış konuşmaları ile başlayacak olan zirveye, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, DRV Başkanı (Alman Seyahat Acentaları ve Tur Operatörleri Birliği) ve BTW (Almanya Turizm Sektörü Federal Birliği Başkanı) Klaus Laepple, Öger Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Milletvekili Vural Öger de katılacak.

Zirvede ayrıca Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen, AKTOB Başkanı Osman Ayık, Türk Oteller Federasyonu Yönetim Kurulu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de birer konuşma yapacaklar.

Zirvede Alman Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği ve BTW (Almanya Turizm Sektörü Federal Birliği Başkanı) Klaus Laepple Alman pazarında son durum ve 2006 beklentileri ve Önerilerini açıklarken, TUI Almanya Genel Müdürü Sören Hartmann, Avrupa Turizminin gelişimde Akdeniz çanağında yeni pazar eğilimleri ve değişen müşteri profiline bir bakışı,Alman Seyahat Ticaret Dergisi "Touristik Report" Genel Yayın Yönetmeni Jürgen Scharrer, Avrupalı büyük seyahat şirketlerinin online satışları, internet satışları ve bunun seyahat acentaları satışlarına etkisini, ETS Grubu Başkanı Murat Ersoy,İç piyasalarda 2006 yılı ilgili beklentilerini anlatacak.

Öğeden sonra ise panel gerçekleştirilecek. Panelde İsviçre pazarındaki gelişmeler ve beklentiler masaya yatırılacak.Oturum Başkanlığını Aktob Başkanı Osman Ayık’ın yapacağı panele BENTOUR İsviçre Genel Müdürü Kadir Uğur, İsviçre Seyahat acenteleri Başkanı,Kuoni ve Holidaycheck Isvicre katılacak.

Ayrıca Avrupa İş ve Kongre Turizmi Dergisi Travel One" turizm dergisi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Thomas Hartung Antalya – Uluslararası konferans ve kongre turizmininde son pazar eğilimlerini konuklara anlatacak. Tüm bu konuların dışında Türk Kaplıca Termal Thalasso ve Sağlık Otelleri Derneği Başkanı (TURKSPA) Prof. Dr. Zeki Karagülle, "Touristik Aktuell" Dergisi yayımcısı ve Avrupa Kaplıcalar Birliği Danışmanı, Brüksel Horst Ebel, Avrupa Kaplıcalar Birliği Genel Sekreteri Michael Lieber’ de Türkiye için yeni bir gelecek olan Termal Turizmi ve Wellness nasil pazarlanmali? konularını anlatacaklar.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 19:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?