30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

6 şahitli nikah

Siyaset ve iş dünyasının buluştuğu Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol’un oğlu Gökhan Varol ile Burdur ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in kızı İsmihan Keyik’in düğününde, nikah defterine 6 nikah şahidi imza attı.


Burdur Serenler Tesisleri’nde yapılan düğüne Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Isparta Valisi Ali Haydar Öner, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Yardımcıları Faik Yavuz ve İlhan Parseker, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, KOSGEB Denizli Bölge Müdürü Kemal Bildiş ile 100’e yakın oda, borsa Başkanı ve davetliler katıldı.


Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’nın kıydığı nikahta ise şahit rekoru kırıldı. Nikah şahitliğini ise Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Isparta Valisi Ali Haydar Öner, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 13:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?