30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

AK Parti'li Tanrıverdi Burdur'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Burdur İl Kongresi ve Burdur Yeşilova Battaniye Fabrikası açılışı için Burdur'a geldi. Tanrıverdi, programı doğrultusunda Burdur Valisi İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Burdur'da, Gölhisar ve Yusufça belediyelerinin Isparta İdari Mahkemesi tarafından yürütmesinin durdurulması hakkında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Türkiye'de 20 yerleşim yerinde seçim kararı verildi. Yüksek Seçim Kurulu Burdur'un Gölhisar ilçesi içinde seçim kararı verirse 21 yerde seçim yapılacak. 7 Haziran'da adaylar milletin önüne çıkarak seçim yapılacak. Elbette partimiz bu seçime ilişkin çalışmalarını ortaya koyacak. İnanıyorum ki orada yaşayan vatandaşımız, hizmetlere oy verecek tercih edecek daha çok hizmet alacak."

Ziyaret sırasında küresel ekonomik krizi de değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, şunları söyledi: "Krizden bahsettiğimiz bir dönemde işletmelerin açılması önemli. Türkiye'de iktidarımız döneminde ekonomi sağlam ayaklar üzerinde. Bu noktada Türkiye'de artık bankalar batmıyor. Türkiye Arjantin olur mu tartışmaları yok. Türkiye'de ekonomik politikalar uygulanması sonucu bu tür diğer Avrupa ülkelerinin duyduğu rahatsızlıkları Türkiye o oranda duymuyor. Bu küresel bir kriz. Daha önce Anayasa kitapçığı havada fırlatıldığı zamanki krize bakıldığında bizden kaynaklanan bir krizdi. Bu uluslararası bir kriz ve bundan etkilenmemek mümkün değil. Bundan daha az nasıl etkileniriz veya etkilenmeden bu krizi nasıl atlatırız diye AKP İktidarı çok ciddi önlemler aldı."

Çok sağlıklı politikalar ortaya konduğunu anlatan Hüseyin Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti:

"Paket programları adı altında düzenleme bekleniyordu. Daha önce 1994'lerde birinci paket, ikinci paket her gün bir paket açıklanıyordu. Şimdi biz biriktirerek paket adı altında olmasa da tedbirler aldık. Bu tedbirler sonucunda Başbakanımız 'teğet geçiyor' dedi. Türkiye Arjantin'in yaşadığı daha büyük bir kriz yaşardı."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?